iPhone 12 vs iPhone 11 2023 - refurbeds jämförelse

av Alexander Jost Auf Der Stroth, på Dec 25, 2023

I en värld fylld av flashig tech står Apples iPhones som en symbol för innovation. Bland dess prestigefyllda utbud skiner iPhone 11 och iPhone 12 klart, var och en med sina egna funktioner och specifikationer redo att locka tech-entusiasten i dig. Men när rampljuset riktas mot dessa två, vilken skulle stjäla showen? Är det den pålitliga och robusta iPhone 11 eller den nyare, mer glänsande iPhone 12? Och oj, här finns en twist i berättelsen - vad händer när vi kastar in det mer hållbara och plånboksvänliga valet att välja refurbished i kampen?

iPhone 12 vs iPhone 11

Beslutet handlar inte bara om att välja mellan två smartphones i toppklass; det handlar om att anpassa sig till värderingar, väga vikten av funktioner och överväga det miljömässiga fotavtrycket av ditt val. Det är en blandning av den nutida tech-lockelse och den gamla visdomen att göra val som är snälla mot både din plånbok och planeten.

När vi seglar in i hjärtat av denna duell jämför vi inte bara chip-prestanda, bildkvalitet eller batteritid. Vi dyker in i en berättelse som är större än själva mobilerna. Det handlar om att fatta informerade beslut i en tech-dominerad tid och hitta en harmonisk korsning mellan våra digitala önskningar och hållbara mål.

Så, spänn fast dig när vi ger oss in i en detaljerad jämförelse av iPhone 11 och iPhone 12, som avslöjar deras funktioner, besvarar alla frågor som mullrar i ditt huvud och utforskar hur valet av en refurbished modell på refurbed kan förändra spelet i din strävan efter en toppklass smartphone-upplevelse utan att bränna hål i varken din plånbok eller ozonlagret!

Prestanda: snabbare än blixten

iPhone 12 skryter med ett A14 Bionic-chip, vilket är som att ha en kraftfull sportbilsmotor under huven. På andra sidan ligger iPhone 11 inte långt efter med sitt A13 Bionic-chip, jämförbart med en pålitlig Sedan.

Kamerafunktioner: fånga alla ögonblick

Båda mobiltelefonerna kommer med ett dubbelkamerasystem på 12 MP, men iPhone 12 sticker ut med en snabbare bländare och nattläge på alla linser, vilket gör bilderna klarare i svagt ljus.

*Batteritid: glömt laddningskabel hemma? Inga problem!*

iPhone 11 skryter med upp till 17 timmars samtalstid, jämfört med iPhone 12's 15 timmar. Det är en maraton, och varje timme räknas!

*Skärm och design: ögongodis*

iPhone 12's XDR-skärm är en fest för ögonen, medan iPhone 11's HD-skärm står på egna ben med livfulla visuella effekter.

*Pris: vilken gör mest ont för plånboken?*

iPhone 12 har ett högre pris på grund av sina uppgraderade funktioner, men med en refurbished modell från refurbed får du en smartphone i toppklass till ett mer prisvärt pris.

iPhone 12 vs iPhone 11 sida vid sida

Viktigaste frågorna *under 2023*

Är det värt att köpa en iPhone 12 år 2023?

Med sitt kraftfulla chip och kamera är iPhone 12 verkligen ett värt köp, särskilt när man väljer en refurbished från refurbed.

Är iPhone 11 fortfarande bra 2023?

Absolut! iPhone 11 förblir en pålitlig presterare och om du väljer en refurbished är den också ekonomiskt sätt ett bra val.

Vilken är bättre, iPhone 11 eller 12 år 2023?

Det handlar om personlig preferens – iPhone 12 för förbättrade funktioner eller iPhone 11 för mer valuta för pengarna.

Varför är iPhone 12 dyrare än iPhone 11?

Det uppgraderade chippet, kameran och skärmen på iPhone 12 bidrar till dess högre pris.

Varför välja iPhone 11 över 12?

För en balans mellan prestanda och pris, särskilt när man väljer en som är refurbished från refurbed.

Vilka fördelar har iPhone 12?

Ett kraftfullare chip, bättre kameraprestanda och en överlägsen skärm.

Hur länge kommer iPhone 12 att få support?

Apple har en historia av långsiktigt stöd för sina enheter, så det är troligt att den kommer att få support under flera år till.

Vilken av de två iPhone-kamerorna är bäst?

iPhone 12 med dess förbättrade prestanda i svagt ljus.

Vilken iPhone har bäst batteritid?

iPhone 11 med upp till 17 timmars samtalstid.

Vilka är de främsta skillnaderna mellan iPhone 11 och 12?

Chippet, kameran, skärmen och designen är de största skillnaderna.

Vilken iPhone ger mest valuta för pengarna?

Modellen som ger bäst valuta är en refurbished iPhone 11 från refurbed.

Varför är iPhone 11 så populär?

Dess balanserade blandning av prestanda, funktioner och pris har gjort den till en publikfavorit.

refurbeds slutsats: Gör ett grönt val

Både iPhone 11 och iPhone 12 är suveräna mobiltelefoner. Ditt val mellan dem beror på vad som lockar dig och passar din budget bäst. Men kom ihåg, att välja en som är refurbished från refurbed är inte bara ett smart val för plånboken, det är också ett bättre val för vår planet. Oavsett vilken modell du väljer är refurbed platsen att skaffa den på eftersom det säkerställer att du får mycket för pengarna samtidigt som du gör någonting bra för miljön!


Dela artikeln
  • Garanti

    30 dagars provperiod och minst 12 månaders garanti

  • Billigt

    Spara upp till 40% på ditt köp

  • Grönt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för första gången och spara 150 kr!

Missa aldrig ett erbjudande igen.

Information om användningen av personuppgifter finns i vår Integritetspolicy.