Vi är refurbed

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för rekonditionerade produkter på den tyska marknaden. Våra produkter är upp till 40% billigare jämfört med nytt och mer hållbara. Vi förnyar våra produkter i upp till 40 olika steg vilka får våra produkter att fungera, se ut, och kännas helt nya.

Vår vision

Vi erbjuder ett bättre alternativ till både nya och begagnade produkter. Ännu bättre: Tack vare refurbeds bekymmersfria paket kan alla våra kunder njuta av en riskfri upplevelse.

Vår vision är att etablera idén bakom refurbed i hela Europa, och göra vår del för en mer hållbar värld.

Refurbed har skapat en katalog med kvalitetskriterier som tillåter oss att ständigt uppfylla de högsta standarderna.

Mer information

Vår historia

Vår historia började när vår grundare Peter köpte en iPhone från en webbplats för begagnade produkter. Bara några veckor efter inköp dog telefonen, med utan garanti var Peter tvungen att betala hela reparationskostnaden.

Så vem bär skulden? Kanske kan man säga att Peter skulle vara mer medveten om riskerna. Men han har bra skäl till att inte köpa en ny produkt.

Många är omedvetna om just hur skadligt produktion av elektronik är för miljön, på grund av produktionens koldioxidutsläpp och användning av värdefulla resurser. Och inte bara det. När en enhet inte längre fungerar som ny, slängs den ofta - vilket skapar elektroniskt avfall som är svårt att hantera på ett säkert sätt.

Så föddes idén för refurbed: en plattform för rekonditionerade produkter som uppfyller ambitiösa kriterier gällande säkerhet, kvalitet och garanti. Detta ger möjlighet för alla konsumenter att genomföra sina inköp på ett enklare, riskfritt och mer hållbart sätt.

  • Garanti

    30 dagars provperiod och minst 12 månaders garanti

  • Billigt

    Spara upp till 40% på ditt köp

  • Grönt

Vårt team

Peter Windischhofer / Grundare

Peter Windischhofer

Grundare

Långvarig konsult på McKinsey & Company med fokus på e-handel. Har tidigare studerat företagsekonomi i Wien, Shanghai och San Francisco.

Kilian Kaminski / Grundare

Kilian Kaminski

Grundare

Före detta chef för Refurbished Products Program och New Key Account Manager på Amazon Tyskland. Har tidigare studerat företagsekonomi i Hamburg, Shanghai och London.

Jürgen Riedl / Grundare

Jürgen Riedl

Grundare

Grundare och teknisk ledare för många internationella nystartade företag. Har tidigare studerat mjukvaruutveckling och informationsteknik vid tekniska universitetet i Wien.

refurbed team

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för första gången och spara 150 kr!

Missa aldrig ett erbjudande igen.

Information om användningen av personuppgifter finns i vår Integritetspolicy.