Pengarna tillbaka inom 30 dagar

AEG LX5-2-ANIM påslös golvdammsugare röd

AEG LX5-2-ANIM påslös golvdammsugare | röd

Produkten finns för närvarande inte i lager
Upptäck mer Dammsugare

Beskrivning

Anmärkning
Genom rekonditioneringsprocessen kan IPxx certifieringen inte längre garanteras vilket innebär att till exempel vattenskador inte omfattas av garantin
Färg
röd
Märke
AEG
Vikt
8100.0 g

Din nya refurbed-produkt

Refurbed-produkter är mer hållbara och upp till 40% billigare jämfört med att köpa nytt. Du får minst 12 månaders garanti med refurbed och kan alltid testa din produkt gratis i 30 dagar.

AEG LX5-2-ANIM påslös golvdammsugare - Beskrivning

Tillverkaren AEG är känd för sina högkvalitativa dammsugare och dessa är nu också tillgängliga helt förnyade på refurbed till ett extra billigt refurbed pris! De högkvalitativa renoverade AEG-sugarna är de perfekta vardagshjälparna som är ett praktiskt stöd för varje hushåll. Men du hjälper inte bara din plånbok när du väljer en renoverad AEG dammsugare, du hjälper också miljön. För när du köper en renoverad apparat hjälper du till att minska elektroniskt avfall och spara resurser jämfört med ett nyinköp. Se själv och testa en renoverad AEG dammsugare gratis under 30-dagars provperiod! Om du inte gillar den kan du returnera den kostnadsfritt inom 30 dagar så återbetalar vi dina pengar. Om du vill behålla din apparat ger vår 12-månadersgaranti dig skydd och vår renoverade kundtjänst hjälper dig gärna med eventuella frågor eller problem!

Vår refurbed förnyelseprocess

Alla refurbed-produkter går igenom en förnyelseprocess som består av upp till 40 steg tills de är som nya igen - vi har lyft fram 5 viktiga steg nedan:

Försäljare köper använda produkter

1. Försäljare köper använda produkter

Rensning av data

2. Rensning av data

Rekonditionering av defekta komponenter

3. Utbyte av defekta komponenter

Yttre bearbetning

4. Yttre bearbetning

Försäljning via refurbed

5. Försäljning via refurbed

De vanligaste frågorna

Omdömen

Inga omdömen än

Var inte orolig, våra produkter genomgår omfattande tester. Dessutom har du 30 dagar på dig för att få en fullständig återbetalning, inga frågor ställda.

Fortfarande osäker?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för första gången och spara 150 kr!

Missa aldrig ett erbjudande igen.

Information om användningen av personuppgifter finns i vår Integritetspolicy.