Pengarna tillbaka inom 30 dagar

Nintendo 64 genomskinlig | grön

2 072,48 kr
2 894,26 kr
Nintendo 64 | genomskinlig | grön

Färg
Välj utseende (Info)
Garanti
12 månader

2 072,48 kr

2 894,26 kr (-28%)

1 kvar i lager
Köp nu, betala över 6 till 12 månader med
Frakt inkluderad
27 maj - 28 maj
Fungerar som ny
30 dagars fri retur
Minst 12 månaders garanti
Vi investerar i miljöskyddsprojekt
Flera betalningsmetoder
Mer hållbart
Försäljning & leverans: better used | Alla erbjudanden
Levereras från: Tyskland
Säker betalning
  • VISA Logo
  • Mastercard Logo
  • Klarna Logo
  • Swish
  • Apple Pay Logo
  • Google Pay Logo

Beskrivning

Anmärkning
Genom rekonditioneringsprocessen kan IPxx certifieringen inte längre garanteras vilket innebär att till exempel vattenskador inte omfattas av garantin
Dimensioner
260 x 190 x 73 mm
Färg
genomskinlig/grön
Inkl. Spel
nej
Märke
Nintendo
Skärmsupplösning
256 x 224
Spelkonsol
Nintendo 64
Vikt
1100.0 g
Garanti
12 månader

Din nya refurbed-produkt

Refurbed-produkter är mer hållbara och upp till 40% billigare jämfört med att köpa nytt. Du får minst 12 månaders garanti med refurbed och kan alltid testa din produkt gratis i 30 dagar.

Nintendo 64 - Beskrivning

Vår refurbed Nintendo 64 är en spelkonsol som var en av de mest populära konsolerna på marknaden under 1990-talet. Under åren har Nintendo 64 blivit ikonisk bland gamers och är det fortfarande en av de mest älskade konsolerna i spelhistorien. Med sitt stora bibliotek av spel, ikoniska design och intuitiv handkontroll är det en konsol som passar alla åldrar och erfarenhetsnivåer.

Perfekt för alla som vill spela klassiska spel

Refurbed Nintendo 64 har en stor mängd klassiska spel i sitt bibliotek. Några av de mest populära spelen inkluderar Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, och GoldenEye 007. Dessa spel är en del av det omfattande biblioteket av spel som finns tillgängliga för Nintendo 64, vilket gör konsolen till ett måste för alla som vill uppleva spelhistoriens klassiska titlar.

##Intuitiv Kontroll för Enkel Användning En av de största fördelarna med Nintendo 64 är dess intuitiva kontroll. Kontrollen är utformad för att vara bekväm att hålla i handen och enkel att använda, vilket gör den perfekt för spelare i alla åldrar. Med sina enkla och intuitiva knappar, är Nintendo 64-kontrollen enkel att använda för både nybörjare och erfarna spelare.

Stöd för Multiplayer Spel

Refurbed Nintendo 64 har stöd för multiplayer-spel, vilket gör det till en perfekt konsol för att spela med vänner och familj. Konsolen stöder upp till fyra spelare samtidigt, vilket innebär att du kan njuta av dina favoritspel tillsammans med andra.

Retro Design för Den Perfekta Spelupplevelsen

Nintendo 64 har en klassisk design som passar utmärkt för en retro-spelupplevelse. Konsolen har en unik och ikonisk design som är känd över hela världen. Med sin distinkta gråa färg och rundade former, är Nintendo 64 både snygg och funktionell. Kombinationen av klassisk design och modern teknik gör Nintendo 64 till en konsol som passar alla spelentusiaster.

Nintendo 64 är en fantastisk spelkonsol som passar alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Med sitt omfattande bibliotek av spel, kraftfulla specifikationer och intuitiva kontroll, är det en konsol som passar perfekt för alla som vill uppleva spelhistoriens klassiska titlar. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare, är Nintendo 64 en spelkonsol som du inte vill missa. Ta en titt på Nintendo 64 idag och upplev magin i klassiska spel!

Leveransens innehåll

  • Laddningskabel

Vår refurbed förnyelseprocess

Alla refurbed-produkter går igenom en förnyelseprocess som består av upp till 40 steg tills de är som nya igen - vi har lyft fram 5 viktiga steg nedan:

Försäljare köper använda produkter

1. Försäljare köper använda produkter

Rensning av data

2. Rensning av data

Rekonditionering av defekta komponenter

3. Utbyte av defekta komponenter

Yttre bearbetning

4. Yttre bearbetning

Försäljning via refurbed

5. Försäljning via refurbed

De vanligaste frågorna

Omdömen

Inga omdömen än

Var inte orolig, våra produkter genomgår omfattande tester. Dessutom har du 30 dagar på dig för att få en fullständig återbetalning, inga frågor ställda.

Fortfarande osäker?

2 072,48 kr
2 894,26 kr (-28%)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för första gången och spara 150 kr!

Missa aldrig ett erbjudande igen.

Information om användningen av personuppgifter finns i vår Integritetspolicy.